Jeugd t/m 17 jaar gaan buiten trainen!

Update 16 December:

Voor de jeugd t/m 17 jaar wil ODO graag sportactiviteiten en trainingen blijven aanbieden. daarom zal vanaf morgen 17 December de training hervat worden, en wel op ons kunstgrasveld aan de Baanderheer.

Het buiten trainen in deze periode is voor ODO ongewoon. We zijn immers ge-/verwend om in de zaal te trainen en competitie te spelen. Daarom zijn we eind Oktober ook ‘gewoon’ in de zaal gaan trainen. Het buiten trainen voor korfballers zal, zeker met de huidige weersomstandigheden prima gaan. Wel zoeken we naar een goede balans:

Voor de oudere jeugdteams zal het ook met kouder/regenachtiger weer nog redelijk goed te doen zijn, voor de E/F teams en Kangoeroes is het met kou en regen niet te doen (vooral omdat er geschoten, gegooid en gevangen moet worden met de handen) en zullen we de weersverwachtingen goed in de gaten houden i.v.m. het doorgaan van de trainingen. Ook kijken we naar bijv. 1x doordeweeks en 1x op zaterdag trainen.

Voor de ouders van de jongere jeugd: Zorg er s.v.p. voor dat de kids goede warme sportkleding en regenjacks mee hebben naar de training, en vergeet de kunstgrasschoenen niet!

Vooralsnog hebben we voor Donderdag 17 en Zaterdag 19 December een schema; deze wordt verder aangevuld voor de kerstperiode en verder. Houd deze site goed in de gaten!

Schema Donderdag 17 december:

17.45-18.45 uur E en F pupillen

19.00 – 20.00 uur D2, C2 en C3

20.00 – 21.00 uur A1, A2, A3 (gezamenlijk)

Schema Zaterdag 19 December:

De onderlinge wedstrijden voor de E pupillen gaan niet door.

Op dit moment bekijken we nog of de onderlinge wedstrijden B1-C1 en C3-D1 nog door kunnen gaan, qua beschikbaarheid spelers. Als deze wedstrijden niet doorgaan, dan wordt er getraind. Zodra e.e.a. bekend is volgt info op de website!

Vanaf 15.00 uur zullen de A123 hun mixtoernooi, welke afgelopen week in de zaal gestart is, op het veld afwerken!

Namens de Tc,

Rob van der Hak

——————————————————————————————

Oorspronkelijk bericht 15 December:

Naar aanleiding van de persconferentie van Maandagavond gaat Nederland weer in strengere lockdown. En zal ook het sporten weer meer beperkt worden. Binnen sporten is niet meer toegestaan.

Voor volwassenen (18 jaar en ouder) is het trainen in groepsverband, ook buiten niet meer mogelijk. Alle senioren trainingen vervallen daarom, per direct.

De jeugd tot 18 jaar mag gelukkig nog wel blijven trainen in teamverband, maar zal dan wel buiten moeten gaan trainen. Het ODO bestuur en de Technische commissie zullen zich snel buigen over de nieuwe situatie, met nadere input van lokale overheid en het KNKV, met als insteek sportactiviteiten te kunnen blijven aanbieden voor de jeugd tot 18 jaar. Hopelijk al deze week. Zodra we hier nieuws over hebben, zullen we dat op de site vermelden!

Dinsdag 15 December vervallen ook alle jeugdtrainingen!

 

Namens het ODO bestuur en de Tc,

 

Rob van der Hak

Vragen? mail naar TC@odomaasland.nl