De jarigen en een oproep voor eindejaar-bijdragen.

Goedemiddag allemaal. Wat gaat de tijd toch snel. Het laatste redactiebericht was het overzicht met de jarigen bij ODO. We zijn alleen al een week verder dan die lijst. Oeps. Om de jarigen van de afgelopen week niet te vergeten vandaag een nieuw overzicht waarin jullie alsnog vermeld staan. Namens ODO een fijne verjaardag toegewenst. Open de lijst hier: Verjaardagen

Oproep:
Volgende week zullen wij de laatste Praatpaal versturen van dit kalenderjaar. Omdat er geen wedstijdverslagen zijn om in de Praatpaal te plaatsen zouden wij het erg leuk vinden als de trainers, coaches en/of aanvoerders van alle teams een ‘eindejaar-bijdrage’ aanleveren. Jullie kunnen een terugblik geven op het afgelopen jaar, misschien zijn er leuke momenten geweest tijdens het korte najaar seizoen of tijden de trainingen. Maak er wat leuks van. We hopen op veel inzendingen.

De redactie