Impact van de nieuwe maatregelen op ODO

Zojuist zijn in de persconferentie nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd. Woensdag staat een overleg gepland met de sportbonden over deze nieuwe maatregelen, waarna de KNKV ons kan voorzien van sportspecifieke informatie. KNKV plaatst dus woensdag of donderdag meer informatie op hun website. Wel willen we als bestuur, vandaag (dinsdagavond 13 oktober) al het volgende met jullie delen:

  • De competitie is voor iedereen afgelopen. Dat betekent dat ook de wedstrijd van ODO 4 morgen wordt afgelast
  • De jeugd onder de 18 jaar mag nog wel doortrainen. Dat is bij ODO alle teams t/m A.
  • Trainingen gaan vooralsnog voor alle teams t/m de A  (donderdag) gewoon door
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten
  • Boven de 18 mag in groepsverband helaas niet worden getraind. ODO wacht de mededelingen van de KNKV woensdag of donderdag af of het nog mogelijk is om op een andere manier te trainen. We houden jullie hierover op de hoogte
  • Over de herfstvakantie-activiteiten voor de pupillen en jeugd neemt het bestuur later deze week een besluit
  • We voorzien dat ook de ODO Bootcamptrainingen niet door kunnen gaan. We onderzoeken de mogelijkheden en streven naar een veilige, creatieve manier om fit en gezond de komende weken te overbruggen.