Dijkvogels E1 – ODO E1 (7-5)

Hoi allemaal,

Vandaag hadden onze laaste wedstrijd tegen Dijkvogels. We hadden er allemaal veel zin in! Voor de wedstrijd hadden we met elkaar afgesproken om dicht op te verdedigen met het touwtje. Toen de wedstrijd begonnen was gingen we meteen dicht op verdedigen waardoor we snel de bal hadden onderschept en konden we gaan aanvallen. Bij de eerste aanval gelijk een doelpunt, Odo wist als eerste de korf te vinden. Al snel wist dijkvogels ook weer te scoren, maar Odo ging goed door en scoorde weer. Uit eindelijk stond het 3-3 en de eerste tien minuten zaten er al op.

De tweede helft was begonnen en we begonnen gelijk weer goed te verdedigen en we hadden al snel weer de bal onderschept maar je merkte dat Dijkvogels beter ging verdedigen en wij de bal moeilijker konden gooien, waardoor Dijkvogels snel de bal had onderschept en scoorde. Maar Odo bleef doorzetten en goed verdedigen zodat Dijkvogels niet meer kon scoren waardoor het 4-3 bleef.

In de derde helft bleef Dijkvogels goed verdedigen waardoor wij niet tot scoren kwamen en Dijkvogels twee keer kon scoren waardoor het 6-3 stond.

De laaste tien minuten waren begonnen, wij bleven doorzetten. Odo begon aan een goede aanval en er kwam een doelpunt van Odo, snel weer verdedigen zodat Dijkvogels niet kan scoren. Maar Dijkvogels scoorde toch nog één keertje, Odo mocht weer aanvallen en we bleven goed gooien en rondspelen tot er een kans kwam en daar was hij de 7-5. Nog een paar minutjes op de klok bleef Odo goed verdedigen, waardoor Odo weer de bal kreeg en nog een keertje ging aanvallen. Een mooie doorloop was raak, maar de scheids vond het verdedigd. Jammer!