Rabo Clubsupport actie van start!

De Rabo Clubsupport stembussen zijn weer geopend! Kunnen we ook rekenen op jouw stem? Want is ODO meer dan alleen een korfbalvereniging…

ODO is de plek waar we wekelijks samenkomen, waar je gezien wordt, je jezelf mag zijn, je na een rotdag stoom kunt afblazen, waar je gewaardeerd wordt en waar we iedere training en wedstrijd samen leren en groeien.

Ook in deze bijzondere tijden willen we een plek zijn waar je veilig en op je gemak bent. Een sociale, gezonde en duurzame omgeving waarin we kritisch durven kijken naar onze voorbeeldfunctie op het gebied van roken, alcohol en voeding.

Daar zetten we met programma’s zoals Bouwen aan de Basis en KV VERS met elkaar iedere keer weer een stapje verder in. Deze winter staat, nadat we deze zomer het buitenterrein flink hebben aangepakt, de verbouwing van onze kantine op de agenda. Alle hulp en middelen om onze mooie vereniging en clubhuis nóg mooier, gezonder en duurzamer te maken, zijn welkom.

Stem dus voor 25 oktober op ODO bij Rabo Clubsupport via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport. Hier vind je ook alle informatie over hoe je kunt stemmen via de Rabo bankieren app.

Stemmen via de app schijnt in sommige gevallen als verwarrend ervaren te worden. Gelukkig heeft Jan Eijgermans een goede tip!

Eerst balletjes onderin vullen met drie favoriete clubs. Dan op stemmen klikken en dan de stemmen verdelen.

Dank je wel voor je stem!

ODO Rabo Clubsupport