Nieuwe trainer/coach voor ODO 2

Het tweede seniorenteam van Korfbalvereniging ODO uit Maasland heeft een nieuwe trainer/coach. Voor het komende seizoen (2020-2021) wordt Patrick Bezemer aangesteld als nieuwe trainer/coach van ODO 2.

ODO heeft met Patrick een ervaren en, binnen de club, bekende trainer vastgelegd. Patrick was van 2015-2017 al trainer bij ODO, toen van de ODO 1. Daarna is hij bij diverse verenigingen hoofdtrainer geweest en afgelopen seizoen was hij hoofdtrainer bij DSC Eindhoven, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Patrick: ‘Eigenlijk wilde ik een seizoen niet verbonden zijn aan een club, maar aangezien de spoeling van korfbaltrainers op dit moment erg dun blijkt, maak ik voor ODO een uitzondering en train/coach ik ODO 2 dit seizoen.’

ODO kijkt uit naar de samenwerking en wenst Patrick veel succes in zijn “nieuwe” functie.