Fit de zomer door met de ODO Bootcamp!

Inmiddels is het (weer) een vertrouwd beeld op onze mooie accommodatie aan de Baanderheer. Onder deskundige begeleiding zijn zo’n twintig sporters iedere donderdagavond een uurtje aan het sporten om fit, sterk, soepel, strak te blijven. Dan gaat het natuurlijk over de ODO Bootcamp.

Ook in de zomermaanden gaat de ODO Bootcamp gewoon door!
Iedere donderdag om 19:30 voorlopig.

Gewoon onderdeel van je korfbal lidmaatschap
En daarmee is het voor de senioren een goede manier om de zomer fit te blijven voor het nieuwe seizeon. En voordelig, want de ODO Bootcamp is al onderdeel van het lidmaatschap. Of je het nu een keertje wilt proberen of structureel wil meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Keertje proberen kan altijd
Het is voor altijd mogelijk één of twee keer vrijblijvend mee te doen met de ODO Bootcamp. Hierna kan je bepalen of je doorgaat met de ODO Bootcamp. De kost je dan 20 euro per maand. Of iets van 215 euro als je per jaar betaald. Contributiebedrag voor komend seizoen moet nog vastgesteld worden. Wil je lid worden van de ODO Bootcamp (leuk!) geef dit dan aan bij Lucien via een korte mailtje.

Meer weten?

Schakel Midden-Delfland van 28 mei 2020