Update Coronavirus, 13 Mei 2020, 21.00 uur

De trainingen t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar zijn nu al 2 weken, respectievelijk 1 week aan de gang. We zullen binnenkort evalueren hoe de trainingsopkomst is, hoe de trainers e.e.a. ervaren en of we evt. de 3e training op inschrijving gaan aanbieden. Volg de ODO site voor meer nieuws hierover!

We zijn blij te kunnen melden, dat ook de volgende groepen weer gaan trainen bij ODO:

Vanaf Donderdag 14 Mei, gaat de selectie ODO 1 en 2 aan de slag! Zij trainen van 20.15 – 21.15 uur. ODO biedt voorlopig ook aan, dat zij 3x per week (Dinsdag, Donderdag en Zaterdag) kunnen gaan trainen. Hier geldt, dat we redelijk snel zullen inventariseren of deze frequentie aan de behoefte voldoet, en/of er evt. op inschrijving moet gaan worden, voor de 3e training. Meer nieuws later hierover!

Vanaf Zaterdag 16 Mei gaan de Kangoeroes vanaf 6 jaar weer trainen, en wel van 09.30 – 10.30, o.l.v. Eline en Margot.

Vanaf Dinsdag 19 Mei, gaan ook ODO 3, 4 en 5 weer de wei in, op basis van 1x per week. Zij zullen gaan trainen van 20.30 – 21.30 uur.  Ook hier gaan we bezien of er een extra trainingsmogelijkheid op Zaterdagen aangeboden kan worden, op basis van inschrijving. Meer nieuws later hierover!

Dan de ODO Bootcamp groep: Wij zijn van plan om de bootcamp trainingen o.l.v. Vincent weer aan te gaan bieden, met ingang van Donderdag 28 Mei (Donderdag 21 Mei is Hemelvaart…). Het idee is om met 1 groep van start te gaan, met een aanvangstijd van 19.30 uur. Ook hier, meer nieuws later!

Voor de leeftijdscategorie ouder dan 18 jaar zijn er aanvullende protocollen vanwege de Corona maatregelen. Deze hebben te maken met afstand, groepsgrootte, hygiëne en veiligheid. Deze protocollen zijn hier te downloaden en zijn aan spelers/trainers worden gestuurd.

Alle trainingen zijn in een schema vastgelegd, qua tijden en veld locaties. Deze tijden zijn vast, zo ook de locatie. Houd je s.v.p. aan dit schema!

VEEL PLEZIER!