Herstart trainingen bij ODO per 30 April !

We zijn blij mee te kunnen delen dat in het kader van de versoepeling van maatregelen vanwege Corona per 29 april, we op Donderdag 30 april van start gaan met trainingen voor de F, E, D en C jeugd t/m 12 jaar!

De afgelopen dagen hebben we voorbereidingen getroffen met bestuur, TC, trainers en de Gemeente Midden-Delfland om dat op een zo verantwoord mogelijke manier te doen m.b.t. hygiëne, gezondheid en veiligheid voor spelers, ouders en trainers. We zijn in het bijzonder blij dat alle trainers zich weer bereid en beschikbaar stellen om de trainingen te verzorgen.

Ook na afstemming met de Gemeente Midden-Delfland, moeten we de leeftijdsregels voor nu strikt toepassen. Dit houdt in dat bij de C teams sommige spelers wel, en sommige spelers niet mogen deelnemen. Jammer, maar we hopen zeer binnenkort ook trainingen op te starten voor de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar. volg de ODO website komende dagen/week voor meer informatie hierover!

De trainingen voor de groep t/m 12 jarigen gaan we 3x per week aanbieden, en wel als volgt:

Dinsdag en Donderdag 17.45 – 18.45 uur F en E teams

Dinsdag en Donderdag 19.00 – 20.00 uur D en C teams

Zaterdag 10.00 – 11.00 uur F en E teams

Zaterdag 11.15 – 12.15 uur D en C teams

Deze ODO trainingen zijn nadrukkelijk ook toegankelijk voor niet leden in dezelfde leeftijdscategorie! Aanmelden vooraf is wel verplicht, via tc, ODO leden hoeven zich niet van te voren aan te melden.

Voor de jongste leden, onze Kangoeroe Klup zijn we nog aan het voorbereiden. Ook hier zullen we zo spoedig mogelijk met informatie komen.

Om de trainingen in goede banen te leiden, is er een protocol opgesteld, voor zowel spelers en hun ouders/verzorgers als voor de trainers.

Aan alle ouders het verzoek om het protocol goed door te nemen en hier aan te voldoen. Zo maken we het voor iedereen makkelijker om aan de regels te voldoen en leuke trainingen te geven en ervaren….

De link naar het protocol vindt je/U hier:

Spelregels ouders en spelers t/m 12 jaar trainingen vanaf 29 april

Alle spelers en trainers veel plezier gewenst bij de trainingen!