Update Corona-virus, 26 april 2020 21.15 uur

ODO gaat langzaam weer opstarten!

Afgelopen dinsdag gaf premier Rutte het al aan: vanaf 29 april mag sporten in de buitenlucht voor kinderen tot 18 jaar weer opstarten.

Wij zijn bij ODO van plan om, mits we akkoord krijgen van o.a. de gemeente Midden-Delfland, komende donderdag te starten met trainingen voor de D, E, F-pupillen en voor de C-aspiranten in principe met alle kinderen die op 28 april nog geen 13 zijn.

Dat zou dan betekenen om 17.45-18.45 uur alle F- en E-tjes en van 19.00-20.00 uur de D- en de C-tjes die in aanmerking komen.

Wij zijn van plan om drie keer in de week een programma aan te bieden aan de bovenstaande categorieën: op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Let op, als er kinderen zijn die nog geen lid zijn van ODO, zijn die ook welkom, mits duidelijk vooraf aangemeld via tc.

Niet aangemeld betekent dus niet deelnemen, daarin moeten we echt streng zijn. ODO-leden hoeven zich overigens niet aan te melden voor de trainingen.

Voor de categorie boven de 12 jaar beraden we ons nog. Een korfbaltraining is feitelijk zonder overtreden van de ingestelde maatregelen niet mogelijk. We denken aan een ‘bootcamp’ of training die hier op lijkt. Volg de site, hierover komen er nog mededelingen. Wij verwachten niet voor zaterdag 2 mei hiermee te starten.

Voor de kangoeroes bereiden we ook een start op zaterdag 2 mei voor.

Voor iedereen geldt: kijk iedere dag even op deze plek op de site, er komt nog meer info, ook over de regels waar we aan moeten voldoen.