Van het bestuur: Corona

Lege schappen, treinen, snelwegen, theaters en stadions… We dachten nog, dit overkomt ons niet. Het komt niet zo snel naar Nederland of, het waait wel over. Maar we hebben deze week al vrij snel de realiteit onder ogen moeten zien. Het Corona virus is serieus, de landelijk geldende maatregelen zijn onwerkelijk. Geen trainingen, wedstrijden en school tot 6 april. Niet uit eten of een biertje drinken in de Pinas. Vooral voor de risicogroepen is het spannend en dus is het belangrijk dat we ons de komende weken houden aan de richtlijnen.

Laten we daarbij ook vooral het hoofd koel houden, positief blijven, elkaar helpen waar nodig en deze periode gebruiken als een moment van bezinning. Met een steeds enthousiaster wordend lentezonnetje en de net bezorgde zakken potgrond, hoeven we ons in ieder geval niet te vervelen…

Hoe we na 6 april de draad weer oppakken, valt nog niet te zeggen. Morgen hebben we als bestuur een extra vergadering ingelast en we volgen de actualiteit op de voet. Via de website, social media en app-groepen houden we jullie zo goed mogelijk op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Hopelijk tot snel (langs de lijn)!
Namens het bestuur,
Daniëlle Nicolaas-Kammeron