• Niet gecategoriseerd

Update Corona virus en korfbal training

Dit bericht is achterhaald. Lees de actuele situatie hier.

Het Corona virus houdt ons allemaal bezig. Ook binnen ODO is er na de persconferentie kritisch naar de situatie gekeken.
Vooralsnog kiest ODO er voor om, net als het onderwijs, ook de sporttrainingen door te laten gaan. Enerzijds omdat er nog geen besmettingen bekend zijn in onze directe omgeving, anderzijds omdat wij geloven dat blijven sporten een positieve bijdrage levert aan je weerstand. ODO volgt de landelijke berichtgeving op de voet en hanteert de adviezen m.b.t. hygiëne van het RIVM. Wel roepen we ouders op snotterige of hoestende kinderen uit voorzorg thuis te houden en vooral hun eigen gevoel m.b.t. het welzijn van hun kinderen te volgen. Wanneer landelijk geldende maatregelen verder aangescherpt worden, of KNKV een tegenstrijdig standpunt aanneemt in deze kwestie, beoordelen we onze keuzes opnieuw.
Het ODO bestuur