• Niet gecategoriseerd

Update Corona-virus en de korfbalwedstrijden op zaterdag

Dit bericht is achterhaald. Lees de actuele situatie hier.


Vooralsnog gaan alle wedstrijden en trainingen in deze regio gewoon door. Als aanvulling op het advies van het RIVM over de basishygiëne volgt het KNKV (de korfbalbond) en ODO het landelijk advies om bij de wedstrijden de komende periode het handen schudden te vermijden. Natuurlijk vragen wij korfballers elkaar nog steeds een prettige wedstrijd toe te wensen, maar daarbij raden we aan een alternatief voor het handen schudden te gebruiken. Ontvang je clubgenoten, tegenstanders en de scheidsrechter nog net zo hartelijk, maar zonder handen schudden. Het blijft ook belangrijk om alleen een eigen bidon of waterfles te gebruiken. Ben je scheidsrechter, gebruik dan alleen je eigen scheidsrechtersfluitje.