Even voorstellen… een nieuw vertrouwenspersoon

Mijn naam is Sven Lispet. Vorige week heeft u kunnen lezen in de Praatpaal dat ik het stokje als vertrouwenspersoon van Simon Hanemaaijer zal overnemen. Bij deze maak ik van de gelegenheid gebruik om mij zelf voor te stellen. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Maasland. Mijn dochter Evi speelt momenteel bij de Kangoeroes. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op een basisschool in Vlaardingen.

In 1990 ben ik zelf begonnen met korfballen. In 2016/2017 ben ik gestopt al spelend lid. In die periode veel jeugdteams trainen gegeven en diverse functies binnen de vereniging mogen uitvoeren. Een tijd met veel mooie herinneringen.

Als vertrouwenspersoon zijn wij aanspreekpunt voor kwesties rondom ongewenste omgangsvormen. Mocht u dus ergens mee zitten, dan kunt u Karin Godthelp of mij benaderen en kunnen wij u waar mogelijk bijstaan.

Met vriendelijke groeten,
Sven Lispet