ODO KAMP 2020 met de hele vereniging!

… loading next level…

Volgens de peiling die we eind 2019 hebben gedaan, blijkt er voldoende animo te zijn om wederom met de gehele vereniging op kamp te gaan. Super! Van vrijdag einde middag 29 mei tot maandagmiddag 1 juni zullen we dit jaar dus verblijven in een gaaf kamphuis ergens in een mooie groene omgeving in Noord-Brabant. We hebben er een accommodatie kunnen vastleggen met een capaciteit van 80 tot 150 personen, dus we zijn nog enigszins flexibel.

Ben jij op de een of andere manier verbonden met ODO, dan kun je jezelf opgeven. We denken daarbij net als de voorgaande edities echt aan iedereen die zich betrokken voelt bij ODO! Je hoeft dus niet per se spelend lid te zijn om mee te gaan. O.a. ook ouders en aanhang zijn van harte welkom om mee te gaan. Schroom niet.

De inschrijving opent vanaf aanstaande vrijdag 6 maart via de website van ODO. Wees er snel bij en trommel iedereen in je omgeving op om ook mee te gaan!

Hoe eerder voor de organisatie duidelijk is wie allemaal mee gaat, hoe makkelijker! Op zondag 29 maart zal de inschrijving sluiten, zodat we tijdig met de juiste aantallen deelnemers de gehele invulling van het kamp verder kunnen gaan vormgeven. Uitgebreide informatie zal regelmatig te vinden zijn op de website en in de praatpaal.

Wat? Kamp voor de GEHELE vereniging
Wanneer? Pinksterweekend 2020 (29 mei t/m 1 juni)
Wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij ODO
Kosten? €80,- pp (schatting op basis van voorgaande jaren; voor gezinnen komt er een kortingsregeling)

We hebben een recent online een opwarmertje hebben geplaatst. Naast een gave flashback van diverse kampen uit het verleden, geven we hierin ook een kleine tip weg over het thema!

 

Kijk verder gerust ook hier nog eens terug hoe gaaf het in 2015 was, om alvast in de stemming te komen! Dat wil je toch niet missen?

Wij hebben er nu al veel zin in. We hopen jullie ook!

Barbara Hanemaaijer, Diana Eijgermans, Jaap van Vliet, Marije van Dijk, Martijn van Vliet, Nikki van der Hak en Simon Hanemaaijer

Voor vragen of opmerkingen, spreek ons gerust even aan! Of mail naar kamp

Met de hele vereniging op kamp (2015)