Valto D3 – ODO D1 (2-12)

ValtoD3-ODO D1

We speelden vandaag een super wedstrijd dankzij de diepteballen training van Simon en Celine. We konden de bal snel rond laten gaan en iedereen was goed aanspeelbaar. Helaas was Jordy vandaag niet mee, maar Naomi speelde voor twee. Zij was fel en scoorde een mooie bal. Ruth onderschepte veel ballen en wist ook veel ballen af te vangen. Nienke speelde als jongetje een goede wedstrijd. Noah had een hele snelle tegenstander maar hij was net zo snel en heeft goede acties gemaakt. Noor hoort er helemaal bij en speelde mee alsof ze altijd al in de D1 zat. Dat gold ook voor Evi die in de laatste seconde een heel mooi doelpunt maakte.

Elke wedstrijd valt Lynn op door mooie doorloopballen te nemen , zo ook deze wedstrijd. Tess scoorde vijf korte kansen en Lotte verdedigde goed op de ballijnen. Omdat we vandaag weer echt als team speelde wist Valto er maar twee te scoren. Zelf scoorden we er wel 12.

Publiek bedankt voor de positieve aanmoedigingen langs de kant. Het was leuk om voor jullie te spelen. Helaas zijn we nu drie weken vrij maar we gaan er met zijn allen op zeven maart een feestje van maken. Zou Ruth voor de volgende wedstrijd een verslag willen maken?

Groetjes Lotte en Tess