Korbis E7 – ODO E5 (10-2)

Vandaag de reis naar Waddinxveen, zonder Iris die zelf moest spelen en ook zonder Aron, die nog geblesseerd is. Hopelijk over een weekje of wat weer proberen mee te trainen Aron! Anne ging met ons mee om met zijn 5-en te zijn. De sporthal was groot en lawaaierig, dus eerst maar eens kijken wat er allemaal gebeurt en daarna een praatje on de kleedkamer. We doen dat om ons beter voor te bereiden op de wedstrijd (moeilijk woord concentratie) en natuurlijk nog eens vertellen waar we zoal op moeten letten. Bij het begin van de wedstrijd waren we er klaar voor. Korbis heeft een team wat net al wat meer ingespeeld is. En bovendien kregen ze het voor elkaar om de kansen die ze kregen, bijna allemaal in een doelpunt om te zetten. En dat is pech. Jullie speelden met veel inzet, en deden goed je best om de tegenstander te volgen en goed te verdedigen. In balbezit lukte het helaas niet om elke keer goed uit te stappen, op tijd of goed te gooien. Daardoor kreeg Korbis helaas veel balbezit. Maar onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter hielden jullie goed vol tot het einde, en wisten zelfs nog 2x te scoren via Sophie en Anne! De eind uitslag was 10-2 maar je ziet dat jullie elke week weer stapjes maken. En dat is hartstikke leuk om te zien. Van de week gaan we weer hard trainen! Anne bedankt voor het meegaan en meespelen!

Femke, Iris, Remco en Rob