Eerste verlengingen technische en medische staf ODO een feit

Maasland 16 januari 2020 – Het bestuur en de technische commissie van de Maaslandse korfbalvereniging ODO zijn verheugd om nu al mee te kunnen delen dat Leon Posthumus (ODO 1), Remco Verbarendse (sportmedisch-verzorger) en Frits van Manen (B1) ook volgend seizoen invulling geven aan de technische en medische staf van ODO.

Lennart van der Lingen (trainer/coach ODO 2) heeft aangegeven na twee jaar, aan het eind van dit seizoen te stoppen.

‘We zijn blij dat we in een vroeg stadium al contracten hebben kunnen verlengen en we respecteren de beslissing van Lennart om na twee jaar te stoppen met de begeleiding van ODO 2. We hopen over de rest van de begeleidingsstaf op korte termijn meer bekend te kunnen maken.’ aldus voorzitter Technische Commissie Rob van der Hak.

Lees ook: Voorbeschouwing Maassluis 1 – ODO 1. Wees erbij!