Afscheid van ODO-heldin Riet de Vette

Afgelopen zondag bereikte ons het verdrietige bericht dat Riet de Vette op 88-jarige leeftijd is overleden. We herinneren Riet als een van de ware ODO-heldinnen. Jarenlang stond ze klaar voor ODO als wedstrijd secretaris, als organisator van vele activiteiten en eigenlijk als moeder voor hele generaties ODO jeugd. Hoeve Bouwlust aan de Oostgaag was tijdenlang een echt zenuwcentrum van ODO. Ook herinneren we de klaverjasavonden bij ODO met Riet en haar in 2013 overleden man Piet als prominente deelnemers. De korfbalgenen en zeker de sportgenen leven verder in haar kinderen en kleinkinderen. Vanuit ODO perspectief zien we kleindochter Jenny in ODO 1 wekelijks schitteren. Maar ook op de korfbalvelden van Maassluis en op de voetbalvelden van MVV leeft de sport verder. Wij wensen de kinderen, kleinkinderen en alle vrienden van Riet veel sterkte.

Het bestuur van ODO

Op vrijdag 3 januari is er gelegenheid tot condoleren in de recreatiezaal van de Singelhof van 19.00 tot 19.45. Op zaterdag 4 januari om 10.00 uur is er een uitvaartdienst in de kerk van de Heilige Maria Magdalena in Maasland gevolgd door het begeleiden van Riet naar haar laatste rustplaats. Na de uitvaart is er nog gelegenheid tot condoleren en elkaar te ontmoeten in ‘t Trefpunt in Maasland.