Excelsior (D) F2 – ODO F3 (6-28)

Hallo allemaal,

de laatste wedstrijd van 2019 hebben we gespeeld. We hebben nu kerstvakantie en de eerstvolgende wedstrijd is pas 11 januari 2020. We moesten al om 8:15 al vertrekken, wat de coaches best vroeg vonden. Op de heenweg in de auto waren jullie ook erg stil. Zouden jullie in de wedstrijd ook nog slapen? Na het omkleden hebben Roos en ik een praatje gehouden dat we de tegenstander niet mochten onderschatten, ook al waren ze kleiner dan wij. Tijdens de wedstrijd waren we lekker fel op de bal, en schoten we van een goede afstand. Gooien en vangen vonden we wel wat lastiger. Ik wilde dat we goed in de handen zouden gooien en de bal niet op de grond zouden laten vallen. Maar dat gebeurde helaas wel, maar door onze goede felheid op de bal wisten we alsnog de bal te behouden en tot doelpunten te komen. Op deze manier hebben we maar liefst  20 doelpunten gemaakt! In de verdediging vonden we het aan het begin lastig om goed een dakje te maken, maar met wat meer uitleg hadden we weer door hoe het moest en lukte het alsnog. Excelsior wist hierdoor maar 6 doelpunten te maken. Wat hebben jullie onwijs goed gespeeld! Mees nog bedankt voor het invallen!

 

Tot dinsdag!

Laura