Refleks E1 – ODO E1 (12-12)

Met Juliette als extra speler mee vandaag (Duncan niet helemaal fit) tegen Refleks uit Rijswijk. Een van de teams die goed meedraaien en wat ook tijdens de wedstrijd bleek , een prima tegenstander. Het spel golfde heen en weer waardoor het voor het publiek leuk was om te zien maar voor de coach (in ieder geval mij) niet altijd even leuk. Jullie kregen het maar niet voor elkaar om vroeg druk te zetten op de tegenstander, waardoor zij eerder kansen kregen. En bij balbezit voor ons werd er toch te vaak al snel aangelegd om te schieten, soms vanaf een onmogelijke afstand. Maar we hebben ook hele mooie dingen gezien, goede passes, veel strijdlust, bikkelen en ook mooie aanvallen die heel goed werden afgerond. In de 2e helft vond ik dat ze zeker de bovenliggende partij waren en kort voor tijd beloonden we ons zelf met een 10-12 voorsprong. Ik dacht even ‘in the pocket’ maar helaas werd een flinke overtreding door de overigens zeer goed leidende scheidsrechter over het hoofd gezien, waardoor Refleks terug in de wedstrijd kwam door direct te scoren. In de consternatie (toch wel pijn en traantjes na de overtreding) hadden we geen controle en wist Refleks in de laatste 10 seconden nog eens te scoren. Een gelijkspel als resultaat en grote teleurstelling. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het kan zijn om toch het hoofd koel te houden. De beslissing is op dat moment waarmee je het moet doen en wat er ook gebeurt, je moet ermee (leren) omgaan. Jullie coach weet er alles van 😉  . De volgende keer pakken we de punten! Juliette viel weer goed in en liep als een terriër te verdedigen. Dank je wel voor het meegaan!

 

tot dinsdag!

 

Rob