Team van de Week : de F-jes!

Aanstaande zaterdag 28 september speelt ODO 1 hun tweede thuiswedstrijd tegen Reeuwijk. ODO heeft de punten hard nodig en is er dus op gebrand om de punten in Maasland te houden, maar hebben hierbij de hulp en aanmoediging van alle supporters én het Team van de Week weer hard nodig. De kinderen die ODO 1 op 28 september zo hard mogelijk mogen aanmoedigen zijn alle kinderen van de F-jes! De wedstrijd start om 16:00, dus als jullie om 15:30 aanwezig zijn hebben jullie nog alle tijd om je te laten schminken en voor te bereiden!

De Pupil van de week is:

MEES SCHOLTES uit de F1!

Jij zal komende zaterdag tijdens de wedstrijd van ODO 1 extra in het zonnetje gezet worden. Jou trainer is ervan op de hoogte wat ‘pupil van de week’ zijn inhoudt en zal dit uitleggen.

Tijdens de wedstrijd is het fijn als er ouders zijn die bij het team van de week aanwezig willen zijn om toezicht te houden, de kinderen te helpen en natuurlijk te helpen met het aanmoedigen! We hopen dat de ouders van de F-jes dit onderling willen oppakken.

Alvast heel veel plezier allemaal en namens ODO 1 bedankt!