Van de voorzitter extra: Wij zijn niet van suiker!

Vroeger kon het duren totdat op dinsdagmiddag de Praatpaal op de mat plofte voordat je de uitslag van ODO 1 wist. Tenzij je er natuurlijk zelf bij was geweest, of dat je het bijvoorbeeld aan je buurman had gevraagd tijdens het doorgeven van de collecte-zak in de kerk. Met alle moderne middelen van tegenwoordig is het een fluitje van een cent om direct na of zelfs tijdens de wedstrijd de stand te weten. Tel daarbij de niet echt optimale weersvoorspellingen voor aanstaande zaterdag op en de beslissing om een middagje ODO over te slaan is zo gemaakt.

Maar je kan hem ook niet overslaan. Wapen je met een paraplu, zoek je regenpak op en stamp met je laarzen in de plassen. Steun ODO 1 dat toe is aan een overwinning. Vier de overwinning met een borrel in de propvolle maar gezellige en droge kantine. En proef de kibbeling van onze nieuwe visboer!

Samen met ODO 1 stropen wij de – al dan niet natte – mouwen op, want wij zijn niet van suiker!