ONDO (G) E1 – ODO E1 (8-11)

Vorige week was het er niet van gekomen, daarom nu het verslag.

Het blijft toch een beetje speciaal, tegen ONDO spelen. Al jaren zijn zij sterk met onder andere de pupillen teams.  Nu dan tegen ONDO E1, na de heerlijke winstpartij tegen Fortuna, een week eerder. We richten ons vooral op het samenspelen als een team, en blijven strijden. Nu, die strijd werd er volop geleverd door jullie! Na zomaar een voorsprong (dat gebeurt ons niet vaak) van 0-2 kwam de wedstrijd goed op gang. Zonder de andere spelers van ONDO tekort te doen was het vooral zaak om tegenstander Nick goed in de gaten te houden. Via 1-2 kwam ONDO op 4-2, zonder dat zij echt veel beter speelden. Maar wel ijzersterk in de afronding. Daar kunnen wij nog wat van leren.. Via 4-3 werd het 5-3 totdat ODO op stoom kwam en een inhaalrace uitvoerde. Via 5-6 ging de stand om , heel erg spannend! dan toch een klein gaatje naar 7-9 , niets is dan nog zeker. Weer heel veel kansen voor ODO maar niet scherp genoeg.. en dan komt  ONDO met een uitbraakbal weer terug naar 8-9. en dan ineens vallen de doelpunten wel en lopen we uit naar een over de hele wedstrijd genomen, verdiende 8-11 overwinning. Waarbij het lesje in scoren wel blijft hangen. Een hele leuke wedstrijd waar iedereen van kan leren , onder leiding van een uitstekende scheidsrechter.

Deze week geen wedstrijd, door blessure van Duncan waren we incompleet en was het niet te doen om uit een andere team een invaller te halen zonder heel veel overhoop te halen. Daarom wordt deze wedstrijd verzet naar Donderdag 3 oktober. A.s. zaterdag dan de uitwedstrijd tegen Dijkvogels. Zij hebben nog geen punten maar spelen zeker niet slecht. Aan ons om weer te strijden met hopelijk een wat scherper vizier, zodat we onszelf niet in de problemen brengen. tot dinsdag op de training!

 

Sam en Rob