ODO D1 – Phoenix D1 (5-9)

Dit is het eerste verslagje van de D1, we hebben een nieuw en gezellig team we zitten met een paar mensen die vorig seizoen ook al in de D zaten en een paar komen er uit de E. Dit seizoen hebben we al een wedstrijd gespeeld tegen Fortuna en Weidevogels de uitslag was bij beide wedstrijd 4-6 verloren. Zaterdag 21 september moesten we tegen Phoenix D1. Lotte zat deze wedstrijd wissel en na de rust kwam Lotte er voor Nienke in. Fuuuuuuuut, de wedstrijd was begonnen en ja hoor de tegenstander had gescoord 0-1 achter daarna volgde de 0-2 en helaas volgde de 0-3 ook nog. Maar de hoop was nog niet verloren want Dominique maakte de 1-3 en niet lang daarna maakte Jordy de 2-3 en tenslotte maakte Lynn ook nog de 3-3. Het is rust. In de kleedkamer bespraken we dat als er een aangeef stond niet allemaal zo dicht op elkaar moeten gaan staan maar een grote pizzapunt moeten maken, dat is als er bijvoorbeeld één wat meer aan de linkerkant gaat staan de anders aan de rechterkant en één gewoon in het midden moet staan. De wedstrijd gaat weer verder en al snel staan we weer 3-4 achter. Maar gelukkig komt Lotte met de 4-4 en daarna Jordy met de 5-4! We staan voor!! Maar ja, toen ging het mis want wij scoorden niet meer in tegendeel tot hun, hun maakte er 4! En daar ging het fout…  Einde wedstrijd we hebben misschien dan alweer verloren maar het was wel een leuke wedstrijd!!

groetjes, Lynn