• Niet gecategoriseerd

Hoi allemaal!!

Wij zijn de F1 en zijn met Anne, Fleur, Mees, Bas en Féline. Onze coaches zijn Nikki en Anouk.

Vorige week na een hele warme dag en een toernooi te hebben gehad, kwam nu op een hele regenachtige en koude morgen de eerste competiewedtrijd uit tegen Meervogels. Helaas was Anouk er niet bij.

Een pittige tegenstander waarin in de eerste 7 minuten, aanvallen over en weer gingen. Er werd geschoten maar niet gescoord. Uiteindelijk scoorde wij er toch een. 0-1

In de tweede 10 min was Meervogels iets beter met de aanvallen. Wij liepen heel goed te verdedigen. Iedereen was heel goed bij zijn tegenstander. Toch werd er gescoord. En was het heel spannend de ruststand!! 2-3

Na rust ging hun hele goede speler eruit en kregen wij wat meer kansen. We scoorde er weer een en het werd  2-4

In de laatste 10 min werd er van beide kanten nog een keer gescoord. En hebben we gewonnen met 3-5.