ODO E4 – Avanti/Flexcom E6

De allereerste wedstrijd van E4 van dit seizoen! De dag begon met een flinke regenbui, maar tegen de tijd dat de wedstrijd begon was het droog en scheen er zelfs een zonnetje. Jammergeneoeg was dat van korte duur, want al snel kwam de regen met bakken uit de lucht. Maar wat een dappere helden van E4!! Kletsnat speelde ze door en scoorde er uiteindelijk 5! Het eerste doelpunt was voor Avanti, maar al snel maakte ODO er 1-1 van! Een speler van Avanti zag het even niet meer zitten om mee te spelen, vandaar dat Avanti maar drie spelers in het veld had en bij ODO kreeg de vierde speler een bijzondere rol. Youp en Tjerk wisselende elkaar af als speler die niet mocht schieten, maar wel de bal goed kon onderscheppen en aangeven. Dat was weer een nieuwe dimensie van korfballen! Uiteindelijk een mooie wedstrijd met een super resultaat 5-1! Op naar een goed korfbalseizoen.

Groetjes Youp