Fortuna/Delta Logistiek F1 – ODO F1

Dit was alweer de laatste wedstrijd van het seizoen en we eindigde zoals we begonnen, tegen fortuna!. Ik blijf in herhaling vallen als ik zeg dat deze wedstrijden altijd spannend zijn. Maar het was gewoon weer een superleuke en spannende wedstrijd. Deze keer wist fortuna wat makkelijker te scoren en na 0-1 door Feline, kwamen we achter te staan met 4-1. Dus mochten we een superspeler inzetten. Emma, kwam erin en scoorde meteen  4-2, dus mocht ze er weer uit! Door doelpunten van Benjamin en Thijmen en nog wat van Fortuna, gingen we rusten met een achterstand van 7-4 en mocht Benjamin na rust erin als superspeler. In het derde kwart konden we in de buurt van Fortuna blijven door telkens met een superspeler te mogen spelen. Emma (2x), Lieke en Feline scoorde, waardoor we nog maar 2 doelpunten achterstonden voor de laatste 10 minuten, 10-8. Eindelijk lukte het ineens om de bal wat sneller door de korf te gooien, ipv 10 kansen eerst te missen! ODO sloop dichterbij via Benjamin, 10-9. Daarna maakte Feline de gelijkmaker, 10-10. Helaas 11-10 weer achter. Maar door een eindsprint, met nog wat scores van Emma (2x), Benjamin en Feline stond het ineens 11-14 voor ODO en mocht Fortuna met 5 spelers spelen. Daarna wist Fortuna nog 2x te scoren en bijna gelijk te maken, maar het was net genoeg en ODO won met 13-14. Wat was het weer een super wedstrijd! en wat leuk om te zien hoeveel jullie hebben geleerd dit jaar!

Lieke (die dit jaar begon met spelen!) verdiend echt een speciale vermelding voor verdedigen vandaag. Met vele sprintjes wist Lieke constant in de buurt van haar goede tegenstander te blijven! Heel goed gedaan! Trots zijn we zeker ook op Benjamin! Benjamin is steeds feller gaan speler en heeft ontdekt dat je dan ballen kunt onderscheppen, echt super gaaf om te zien! Feline was al en is nog steeds een goaltjes dief, daarnaast kan Feline ook 2 tegenstanders tegelijk verdedigen als dat nodig is! Thijmen is dit jaar echt enorm gegroeid. Eigenlijk in alles, in verdedigen en doelpunten maken. Thijmen is ook heel belangrijk in de ballen goed gooien van de ene naar de andere kant van het veld. Emma was tegen Fortuna weer onmisbaar, door haar snelheid, samenspel, onderscheppingen en goals. Vandaag scoorde Emma weer uit mooie doorloopacties, maar ook een schitterend doelpunt vanaf de achterlijn!

Benjamin, Thijmen, Emma, Feline en Lieke, heel erg bedankt voor het leuke seizoen. Wij hebben van jullie genoten!