ODO E4 – Avanti/Flexcom E5

Grand Finale voor de E4 2018-2019

Vandaag speelde wij onze laatste wedstrijd als de E4 van dit seizoen tegen Avanti E5.
De uitwedstrijd hadden we ook gewonnen dus begonnen we positief aan deze wedstrijd.
We moesten vandaag alleen Merel missen omdat zij gisteren geopereerd is, maar gelukkig kon Wende ons helpen om op volle sterke te blijven.
En daar begonnen we aan onze laatste wedstrijd niet echt heel goed want binnen de kortste keren stonden we al achter met 0-1 oeps.
Maar snel herstelde we dit met mijn eerste doelpunt maar de vreugde was van korte duur 1-2.
En hup daar kwam mijn 2e voor weer een gelijkmaker en daar kwam Eva om de hoek voor de 3-2 YES en mijn volgende viel ook weer in de korf gevolgd door een doelpunt van Sven. Sven mocht naar de kant en daar kwam Wende het veld in en werd ik Floris. Omdat Avanti een pittige tante hadden die als heer speelde kwam ik zelf niet meer tot scoren maar gelukkig vond Wende wel de korf en daar was de 6de helaas kwam avanti ook een beetje op dreef en scoorde er 2 achter elkaar tot Eva onze 7de er al weer ingooide gevolgd door nog 1 van avanti dus gingen we rusten met 7-5.
Na de rust speelde Wende verder als heer en ging ons festijn in rap tempo verder door een doelpunt van Brent gevolgd door 3 doelpunten van Eva gevolgd door nog een doelpunt van Wende. Na deze reeks lukte het avanti ook weer een keer en zo eindigde we het 3e kwart met 12-6.
De grand finale de laatste 10 minuten als onze E4 zonder Wende maar weer met Sven en weer bij begon niet zo goed met een snelle treffer van avanti maar ik wist gelukkig ook kort daarna weer te scoren 13-7 maar daar was avanti weer met 2 doelpunten gevolgd door een schot van Sven en daar was het al weer 14-9 maar wij gingen lekker door met nog een doelpunt van Brent en nog 2 tegen en zo werd het 16-11 en daar was de laatste van dit seizoen mijn laatste de 17-11.
Na de wedstrijd kregen we van onze coaches de taart die we kregen voor onze overwinning met meer dan 20 doelpunten van de wedstrijd tegen Alo die we met 21-2 hadden gewonnen. En voor vandaag krijgen we nog een snoepje want dat kregen we bij 15 doelpunten ;-))
Wat hebben wij een leuk seizoen gehad met bijna kampioen in het najaar op het veld gevolgd door een kampioenschap in de zaal. Nu zijn we helaas maar 3e geworden maar hebben we wel super veel plezier gehad met het spel en vind ik het jammer dat we niet meer verder gaan met zijn 5-en omdat Brent en Sven door gaan naar de D. Coaches super bedank voor alle aanwijzingen en kietel momenten.