Vanuit het bestuur: bijdrage van Marjan

De Technische Commissie al weer een tijd bezig met het samenstellen van de nieuwe teams. Dat is altijd een moeilijke puzzel, waarin spelcapaciteiten en wensen van leden samenkomen. Dit is een zorgvuldig traject waarbij meerdere personen bij betrokken zijn. Wij hopen op uw/je begrip bij de keuzes die gemaakt zijn. U/Jij hebt altijd uiteraard de gelegenheid om een gesprek aan te gaan! Meer hierover later in een volgende Praatpaal.

Ondertussen in dit weekend waarin we met z’n allen weer in de zon verknalden langs de lijnen, gebeurde weer van alles op het wedstrijdgebied. Over twee weken de laatste wedstrijden waarin we nog dingen kunnen goedmaken, kampioen kunnen worden met je eigen team of gewoon het einde van het leuke seizoen vieren. In de tussentijd zien we elkaar waarschijnlijk allemaal op de parkeerplaats van het MVV-terrein om alvast wat voorbesprekingen te doen voor deze wedstrijden.

Na 15 juni is ODO nog niet klaar met het organiseren van activiteiten. Op dinsdag 25 juni zijn de schoolkorfbalwedstrijden er weer en vergeet op zaterdag 6 juli niet het Beachkorfbaltoernooi!

Namens het bestuur,
Marjan Vos-Pols