Leon Posthumus wordt nieuwe hoofdtrainer ODO

Korfbalvereniging ODO uit Maasland heeft voor komend seizoen 2019/2020 een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken: Leon Posthumus. De 42-jarige zal vanaf komende zomer verantwoordelijk zijn voor het eerste team van ODO. Ook zal hij betrokken zijn bij trainingen van de gehele selectie. Leon volgt Rob Berreboom op, die ODO na twee jaar verlaat.

Leon komt over van Refleks uit Rijswijk, waar hij drie jaar hoofdtrainer is geweest. De oorsprong van León ligt bij Fortuna, eerder was hij actief als trainer/coach bij Excelsior en DES. ODO ziet de samenwerking met Leon met veel vertrouwen tegemoet. Hem wacht de mooie taak om de jonge selectie van ODO verder te laten groeien en te ontwikkelen.

Leon heeft er zin in zo te zien

Samen met Lennart van der Lingen, Remco Verbarendse, Loes van Leeuwen, Gerard van Santen en Bart de Vos is de technische begeleiding van de selectie uitstekend ingevuld.

Leon, welkom bij ODO en we hopen dat je je snel thuis voelt!

Namens het bestuur, Jaap