Van de Penningmeester

Met trots mag het bestuur bekend maken dat voor het komende seizoen Michiel van der Vaart de nieuwe trainer/coach zal worden van de juniorenselectie/A1. Michiel heeft als speler een groot verleden bij ODO en heeft zich de afgelopen jaren ook zeer verdienstelijk gemaakt binnen de TC. Wij zijn blij dat we van zijn kennis en ervaring in het seizoen 2019-2020 gebruik kunnen gaan maken. Hij heeft er nu al heel veel zin in en hopen op een fanatieke en juniorenselectie het komende seizoen. Wij wensen Michiel alvast veel succes toe!

Alle teams speelden dit weekend hun wedstrijden: helaas ging dat gepaard met 12x verlies, 8x winst en 1x een gelijkspel. Maar de (jongste) jeugd heeft de toekomst: F3 won maar liefst met 25-3!! Ga zo door! Ook voor komende zaterdag 1 juni staat er een vol wedstrijdschema op het programma. Reserveer in de agenda alvast 15 juni, de laatste competitiedag en tevens de laatste keer eten bij ODO voor dit seizoen.

ODO F3

Nog maar even een keer de Sponsorkliks: Wisten jullie dat de Sponsorkliks ook heel makkelijk mobiel zijn te gebruiken? Via de store (Android / Apple iOS) kun je de app installeren, eenmalig ODO Maasland invoeren en je bent klaar! Al je online aankopen kan je dan via deze app laten lopen, zodat ODO hiervan een klein percentage krijgt. De afgelopen jaren heeft ODO hier ruim € 3.000,= mee verdiend, en dat zonder enige inspanning!

Mijn oproep in de Praatpaal van 31 maart met betrekking tot de reclameborden langs het kunstgrasveld heeft nog geen concreet resultaat opgeleverd. Heb je tips voor bedrijven die willen sponsoren of wellicht wil je eigen bedrijf/werkgever een bord langs het veld, geef dat aan mij door, dan zullen we contact zoeken. Nog mooier is het als je de sponsorcommissie wilt komen versterken, we zoeken nog een persoon die maximaal een uurtje per maand ons komt helpen met de acquisitie.

Lijkt het je sowieso leuk om iets voor ODO te doen, dan is dat altijd mogelijk. Er zijn zelfs kleine werkzaamheden die maar een paar uur per jaar vergen! Een bardienstje of een keer helpen met onkruid wieden zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Dat kost echt weinig tijd en ODO wordt er blij van.

Als laatste wil ik nog het Boelhuis, georganiseerd door de Lions in Maasland, onder de aandacht brengen. Wordt op Hemelvaartsdag georganiseerd op het Pynasplein. Vorig jaar heeft ODO van de Lions € 4.000,= ontvangen voor de aanschaf van de zonnepanelen, die vanaf afgelopen augustus op het dak van de kantine liggen. Iedere maand hebben we hier plezier van in de vorm van aanzienlijk lagere elektriciteitskosten!

Op de achtergrond spelen de zonnepanelen een mooie rol.

Een mooie Hemelvaartsweek toegewenst,

Lucien de Winter
penningmeester
06-51188926