ONDO (G) F1 – ODO F1 (8-13)

Het is weer eens tijd voor een verslagje. De afgelopen wedstrijden tegen Fortuna en ONDO waren leuke en spannende wedstrijden en waren beide in een gelijkspel geëindigd. Vorige week zaterdag tegen ONDO, was het lastig. ODO miste wel veel kansen. Maar ONDO speelde heel goed samen om tot kansen te komen en namen ook doorloopballen! Helemaal top, hadden we eindelijk een reden om doorloopballen verdedigen op training te oefenen. Leuk dat we afgelopen zaterdag dat meteen konden gaan proberen! Het lukte niet om alle doorloopballen te verdedigen, maar iedereen deed goed zijn best om goed te staan en er tussen te blijven. Echt gaaf om te zien!
In tegenstelling tot vorige week was ODO nu een stuk scherper en wist ODO meer te scoren. ODO won met 13-8. Even weer wat speciale meldingen! Heel trots op Benjamin, die continu verdedigend het overzicht hield en zo goed op kon stellen tussen de korf en de tegenstander. Lieke was netjes 1-1 aan het verdedigen, maakte een mooi doelpunt en scoorde vorige week koelbloedig de gelijkmaker! Feline maakte de 13e, een echte doorloopbal, fantastisch! Emma maakte 7 doelpunten. De hoeveelheid is niet zo interessant, maar wel de manier van schieten! Met je vingers schieten! Gaaf!!! Thijmen is de koning van de diepteballen, waaruit gisteren ook weer mooie kansen kwamen (Wel via de zijkanten Thijmen en niet dwars door het midden!). En bedankt voor de aardbeien natuurlijk!

groetjes Jakomijn