ODO E4 – Phoenix E3

Vorige week hadden we de wedstrijd jammer genoeg verloren. Vandaag hadden we een nieuwe kans tegen Phoenix.
We moesten deze week onze coaches missen :-(( maar gelukkig hadden we een reserve coach gekregen genaamd Rob.
Nee en dat was geen strop voor ons. Omdat het regende hadden wij niet zo zin om in te gaan gooien want misschien smelten wij wel van de regen.
Voor de wedstrijd moesten we nog voor het praatje met Rob de kleedkamer in. In de kleedkamer kregen we allemaal goede tips en aanwijzingen om zo slim mogelijk te spelen van Rob. Na het praatje was Sven ook aanwezig en daarom zijn we gelukkig ook weer compleet. Sven ging het ook weer proberen om mee te doen. Aan het begin van de wedstrijd stopte het gelukkig met regen en dat bleef zo de gehele wedstrijd.
We begonnen weer sterk net als vorige week en na goed rond spelen kwam daar het eerste doelpunt van Brent. Niet veel later gooide ik mijn eerste erin en was het 2-0. Helaas zijn de tegenstanders ook doorzetters en die knokte zich snel terug naar 2-1 maar wij hadden snel weer een kans en daar was mijn tweede doorloper helaas nog een tegendoelpunt dus 3-2 na 10 minuten. Na de snelle uitworp van het begin van de 2e 10 minuten werd ik verkeerd verdedigd en kreeg ik mijn eerste strafworp en die ging er gelukkig in 4-2. Helaas zakte wij een beetje in en ging de tegenstander er wel hellemaal voor en zo kwamen zij na een doelpunt en een strafworp weer gelijk en stond de ruststand op 4-4.
Na de rust kwam Sven na zijn afwezigheid van een paar weken er in. Wij speelde nog steeds heel aanvallend maar het lukte niet echt om vrij te komen om een doelpoging te doen. Helaas was de tegenstander wel wakker en die scoorde. Nog wat beter ons best doen en daar was de gelijk maker 5-5 van Eva. En weer rust 3e 10 minuten voorbij 5-5 alles is nog mogelijk snel naar de kant voor de laatste tips en aanwijzingen van Rob. Sven draaide weer lekker mee met ons en het voelde net als in de zaal dus we konden elkaar nog steeds goed vinden. Gelukkig was hij het spel nog niet verleerd en ging hij er volledig voor waardoor hij best moe was na 10 minuten maar wel fijn dat je weer meer kan spelen.
De laatste 10 minuten nu moeten we scherp blijven. En daar kreeg ik weer een strafworp mee, mis maar die telde niet de scheidsrechter had nog niet gefloten…. poging 2 weer mis. Gelukkig vingen wij de bal goed af en na wat doelpogingen gooide Brent zijn 2e erin dus weer voor 6-5.
Na nog een paar spannende momenten hadden wij het meeste geluk en gooide Eva ook haar 2e erin en dat bracht de eindstand op 7-5.
Rob bedank voor het coachen 😉 Gelukkig hebben we ze poepie laten ruiken dat ze na vorige week verdiend hadden. Op naar volgende week de Meervogels wie weet kunnen wij die ook een poepie laten ruiken.