ODO-hoofdtrainer Berreboom vertrekt naar hoofdklasser DSC

Rob Berreboom verlaat aan het eind van het seizoen ODO en gaat volgend seizoen aan de slag bij hoofdklasser DSC in Eindhoven. Daarmee komt voortijdig een eind aan de 2e periode van Berreboom bij ODO. Afgelopen januari werd er nog overeenstemming bereikt over een derde jaar bij ODO, maar ODO begrijpt de wens van Berreboom om de stap naar een hoofdklasse vereniging te willen maken.

Rob Berreboom wordt in Eindhoven onderdeel van een drietal dat leiding gaat geven aan de selectie. Dit drietal bestaat verder uit Tjeerd Kooiman en Patrick Bezemer, toevalligerwijs de vorige hoofdtrainer van ODO.

Rob benadrukte dat hij gemotiveerd is om het huidige seizoen bij ODO zo succesvol mogelijk af te ronden. ODO wenst Rob en Patrick heel veel succes bij DSC en richt nu alle pijlen op het vinden van een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020.

Namens het bestuur,

Rob van der Hak
voorzitter Technische Commissie