Laatste kamp-update

Beste kampdeelnemers,

Er is een kleine wijziging bij het vertrek.

In het kampboekje staat dat we zowel de fietsen verzamelen bij MVV als verzamelen voor de bus. Omdat de weersverwachtingen niet zo heel best zijn, hebben we een stuk meer spullen bij ODO staan die ook in de vrachtwagen mee moeten, zoals partytenten ect. Daarom is het logistiek handiger om de vrachtwagen naar ODO te laten komen.

Daarom gaan we terug naar het concept van een paar jaar terug. We willen we jullie vragen om eerst je fiets bij ODO te brengen en daarna te verzamelen op het MVV terrein voor de bus. De tassen kunnen in de bus.

Daarnaast de oproep of er sterken mannen (of vrouwen) willen blijven hangen om samen met Jeroen de Vos en Bram van Leeuwen de vrachtwagen in te laden.

Ik zal zorgen dat deze laatste update ook weer op de site komt te staan.

Vriendelijke groet,
De kampcrew