Weidevogels E4 – ODO E5 (1-8)

Als invalcoach voor Ronald mocht ik met de E5 mee. Dat is natuurlijk al gegarandeerd veel lachen met de giechelkonten Donna en Sanne en vrolijkerd Ilse.
Robin was met papa mee een weekendje weg. Tijn en Juliette speelden om de beurt 10 minuutjes mee en de 3 meiden van de E5 een hele wedstrijd. Vanaf het begin werd er heel leuk samengespeeld en hard geknokt voor iedere bal. Niet alles lukte maar jullie deden het hartstikke goed! Er werd goed uitgestapt, en strak gegooid (en goed gevangen!) En er vielen ook doelpunten! Bij de korf van Weidevogels aangekomen probeerden jullie heel veel om met een aangever een doorloopbal te nemen. en dat lukt een heleboel keer heel goed. Uiteindelijk werd het 1-8 en had iedereen er wel 1 of 2 gescoord….Goed gedaan E5!!

Nemen jullie je papa en mama mee a.s. dinsdag voor de ouder-kind training?

groetjes,
Rob van der Hak