ODO F2 – Die Haghe F1

Vandaag moest ODO F2 tegen Die Haghe F1. Die staan boven aan en hadden nog nooit verloren. Uit bij Die Haghe verloren we 25-9, dus de taak van vandaag was om er minder door te laten zodat we dichter in de buurt kwamen.

Afgelopen weken is er veel geoefend op het verdedigen. Belangrijk is dat je een dakje maakt zodat je tegenstander niet kan schieten. Je moet dan ook heel dicht bij je tegenstander staan, anders heeft het geen zin. Ook is het zo dat je eigenlijk niet je tegenstander moet verdedigen maar de bal! Op die manier maak je het gooien het aller moeilijkst.
Samengevat:
1: dicht bij je tegenstander staan
2: dakje maken
3: de bal verdedigen

Al deze punten heeft ODO F2 super goed uitgevoerd! Hierdoor had Die Haghe veel meer moeite om te scoren. Jullie kregen zelfs een compliment van de coach van de tegenstander! Goed gedaan! Helaas wel verloren (6-13) maar het ging al super veel beter dan vorige keer! Ga zo door met verdedigen!

Groetjes Jenny