ODO E4 – ALO E4 (21-2)

Odo E4 – Alo E4

We mochten vandaag tegen de laatste in de poule spelen.
Alleen waren we bang dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden omdat we alle 5 gisteren de school disco hadden tot 22:00.
Tijdens de training hebben de coaches beloofd dat als we er 20 zouden maken dat we dan taart zouden krijgen.
Ze wisten van de disco dus dachten ze dat doen ze toch nooit…. tja we lusten wel heel graag taart.

We begonnen de wedstrijd met merel op de bank en opende vrij snel de score.
Met de beats van gisteren in ons hoofd ging het als een trein en voor we het wisten opende Eva de 1-0.
We speelde goed samen en snel de ballen rond waardoor ik er 3 achter elkaar in de korf kon gooien.
Alo speelde daarna een dame vrij en die scoorde de 4-1 en kort daarna een heer en oeps 4-2.
Eva vond het toen tijd voor haar 2e doelpunt! Yes 5-2 na het eerste kwart.

De tweede kwart kon ik goed kijken vanaf de bank hoe ze aan het spelen waren.
Het duurde een paar minuten voor ze de bal weer goed rond kregen.
Maar toen het weer goed liep scoorde Brent snel 2 doelpunten!
Een paar pogingen verder was het de beurt aan Sven 8-2.
Toen dacht Eva maar dat kan ik ook hoor scoren en hupsakee de 9e en dat was de stand bij rust.

Na de rust mocht ik er weer in en mocht Brent kijken hoe wij aan het spelen waren.
Ik mocht dit kwart spelen als jongen dus Floris mocht ook zijn doelpunten gaan maken 😉
We waren al lekker warm dus het duurde niet lang voordat ik er weer een scoorde en nog een en nog een en….
Ja dat werden en 6 in het derde kwart en dat bracht de score op 15-2.
Met nog 10 minuten te gaan voor hopelijk nog 5 doelpunten leek de taart voor ons binnen bereik.

Het laatste kwart mocht Sven ons aanmoedigen en toekijken naar ons.
De coaches werden al zenuwachtig vanwege de stand maar bleven ons toch aanmoedigen om goed de bal rond te spelen om tot een doelpunt te komen.
En daar was de volgende alweer van Eva en nog een van Eva! spannend 17-2 nog 3 voor de taart…
Kort daarna maakte Floris de 18-2. En ja hoor na de vele pogingen de beloning voor Merel 19-2!!
Tja het was nu of nooit dus sorry coaches boem 20-2 !!!!!!!!!! Taart Taart Taart voor ons…
Maar bij 25 doelpunten krijgen we 2 taarten jammieeee dus speelde we vrolijk verder.
Helaas ging de tijd te snel en gooide ik mijn laatste erin waarmee de eindstand 21-2 voor ons was.
We zijn blij en tevreden dat we gewonnen hebben met het goede spel van vandaag.
Het samen spelen ging heel goed vandaag en ondanks de disco hebben we een sterke wedstrijd gespeeld.