RWA A2 – ODO A2 15-6

Als invalcoach mocht ik mee naar Rhoon, met onder meer de donuts van Gijs (die was jarig, nog van harte met je 15e!) op de achterbank.
Voor de wedstrijd diverse punten besproken waar jullie op moesten letten. Ons op zich prima spel werd ‘enigszins’ gehinderd door rake afstandsschoten van RWA, waardoor al snel een groot gat ontstond (6-2). Helaas misten we bij die stand een strafworp en daarna wist RWA ook weer de korf te vinden van grote afstand. De enige manier om dat te bestrijden is echt vanaf de lijn al verdedigen en daar hebben jullie het team eenvoudigweg niet voor. jullie spel ging daarna redelijk door, met Nina die inviel voor Dustin. Het gemopper op de scheidsrechter zorgde helaas ook dat ons eigen spel er onder leed, het kwam de concentratie en het spelplezier voor jezelf en de rest van het team zeker niet ten goede. Met een ruime nederlaag werd door de zoete donut heen gebeten en reden we stilletjes terug naar Maasland.
Jammer A2, er komen hopelijk weer betere wedstrijden!

Rob van der Hak