ODO F2 – Korbis F2 (10-16)

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Korbis F2 uit Waddinxveen.

Voor de wedstrijd hield Jenny een praatje en vertelde ze waar we goed op moesten letten. We moesten goed kijken naar de bal, goed in de handen gooien, uitstappen, niet van te ver schieten. Dit werd heel moeilijk gemaakt door Korbis. Maar we lieten ons niet zomaar aan de kant zetten en we onderschepten de bal vaak, waardoor we weer veel kansen kregen om te scoren. Het verdedigen was wat lastiger, Korbis kon goed overgooien waardoor ze veel kansen hadden om te schieten.
Tijdens het praatje in de rust zei Jenny dat we nog beter moesten zorgen dat we goed in de handen gooien. Ook moesten we het “nepgooien” weer proberen, omdat de tegenstanders er elke keer voorbij vlogen.
Het nepgooien werkte! De tegenstander vloog er voorbij waardoor wij naar de korf konden rennen, de bal konden krijgen en schieten! Aan het einde van de wedstrijd konden we wel zien dat het steeds moeilijker werd. Maar we hebben toch in totaal wel 10 doelpunten gemaakt! En dat is toch best veel :).
Eindstand: 10-16
We staan nu op een mooie gedeelde 2e plek in de poule. Dinsdag gaan we weer hard trainen, zie jullie dan!

Groetjes Laura