ODO F1 – Fortuna/Delta Logistiek F1 (10-8)

Zaterdag kwam Fortuna F1 op bezoek. Tegen Fortuna F1 zijn altijd spannende en leuke wedstrijden. Ook afgelopen zaterdag weer. Vorige week tegen Valto wilde het niet zo goed lukken met gooien en vrijlopen. Daar hebben we afgelopen week weer op getraind. Voor de wedstrijd ook goed afgesproken: op tijd, en aan de buitenkanten gooien. Beter een keer fout gooien dan de bal te lang vasthouden! Knap dat F1 dit het grootste deel van de wedstrijden goed heeft gedaan. Emma en Benjamin waren goed aan het uitstappen en ook gewoon met links gooien als dat moest! Lieke pakte het goed op en ging beter aan de buitenkanten gooien, knap hoor! Feline deed op commando overpakken en met rechts gooien (Feline is links!), goed gedaan! Met Thijmen hadden we afgesproken dat hij vooral moest opletten dat hij zijn tegenstander aan de binnenkant zou verdedigen (dus tussen de korf en de tegenstander staan). Ondanks dat Thijmen een aantal keer sprintjes moest trekken om aan de goed kant te staan, lukt het dit vaak wel! Super gedaan, Thijmen! In tegenstelling tot vorige week, wilden de doelpunten nu wel vallen! Iedereen heeft gescoord en Benjamin was op schot, met 4 goals!

groetjes Anouk en Jakomijn