ODO B1 – DES (D) B1 (17-8)

Hoi allemaal,

Deze week moesten we tegen DES B1. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten maar zoals altijd was er veel spanning. We begonnen de wedstrijd goed, er zat veel tempo in het spel en we scoorden al snel. Ook in de verdediging werd alles goed dichtgehouden, maar DES scoorde toch wel een paar keer. We gingen de rust in met 10-6 voorsprong. Na de rust ging het alleen nog maar beter, al kregen we wel een aantal strafworpen en vrije ballen tegen. Zelf kregen we gelukkig ook een paar strafworpen, en scoorden deze natuurlijk! Verder bleven we goed samenspelen en gingen er veel kansen in en de eindstand was dan ook 17-8. Frits was wederom erg trots! De komende 5 weken hebben we geen wedstrijden, maar 12 januari gaan we weer knallen tegen Dubbel Zes B1!