ZKV (Zu) F1 – ODO F4 (4-2)

‘s Morgens vroeg vertrokken we met zes F4 kanjers en zes ouders richting Zuidland. dat moest toch goed komen! Met inschieten gingen heel veel ballen de korf in. In het begin, omdat deze veel te laag stond.

We begonnen goed en we stonden na tien minuten met 1-0 voor door een mooi doelpunt aan de achterkant van de paal van Mees. Helaas scoorde zij gelijk daarna. De wedstrijd ging gelijk op Frederique die alles erin schoot met inschieten scoorde nog een mooi doelpunt in de wedstrijd.

Helaas was ZKV sterker en fitter. Wij waren heel moe aan het eind. Toch hebben jullie heel goed gespeeld en was de stand 4-2, helemaal niet slecht. We hebben geen superspeler nodig gehad.

 

‘s Avonds hadden we nog een gezellig feestje als Team van de week. Met elkaar op de bank keihard roepend om ODO 1 aan te moedigen. Wat was het gezellig aan de kant. Jullie hebben heel hard gezongen en geroepen, helaas verloor ODO 1.

 

Met trainen gaan we heel hard oefenen met de bal vanaf de grond te pakken, zonder te vallen of met onze knieën op de grond te komen. Zaterdag tegen Nieuwerkerk nieuwe kansen, met helaas een half team. Voor de anderen een fijne wintersport en kom weer heel terug!

 

Groeten Barbara