Achilles (Hg) F2 – ODO F3 (2-4)

Hoi allemaal! Zaterdag 15 december gingen we al vroeg in de ochtend vol goede moed op weg naar Den Haag. Toen we aankwamen was het een heel grote sporthal! Na de goede zaal gevonden te hebben waren we precies op tijd om nog even een praatje te houden en in te schieten. We zeiden dat het belangrijk was om goed uit te stappen, in een treintje de bal naar de andere kant te brengen en in de verdediging goed bij je tegenstander te blijven. Na een paar minuten spelen scoorde Sophie al de 0-1! Daarna werd het 1-1 en scoorde Aron een doelpunt zodat we weer voor stonden met 1-2. Jullie waren goed bezig met de dingen die we voor de wedstrijd hadden besproken. Aron scoorde even later nog een keer zodat het 1-3 stond! Met deze stand gingen we de rust in. We bespraken dat we deze wedstrijd gewoon zo door konden spelen en misschien nog wat scoren. Ook was het belangrijk om goed in beweging te blijven. Na de rust hadden we wat mooie kansen en scoorde Sophie nog een doelpunt, zodat het 1-4 stond. We eindigden de wedstrijd met 2-4. Wat leuk dat we deze wedstrijd hebben gewonnen!! Na een paar wedstrijden in de zaal zijn jullie als team echt al beter geworden en het is super dat we dan met 2 punten verschil de wedstrijd hebben  gewonnen! Anjali, Anne, Aron, Maud en Sophie, supergoed gedaan allemaal! Hopelijk kan Noelle-Sophie ook weer snel meedoen. Groetjes Suzan en Jaline.