Die Haghe F1 – ODO F2 (25-9) Toch nog een beetje gelijk!

Vandaag moesten we tegen Die Haghe F1. Die hadden 21-6 gewonnen van KOAG F1 waar wij ‘maar’ 8-4 van wonnen. Die Haghe speelt in een hele grote sporthal waar we bijna in verdwaalde, maar uiteindelijk vonden we wel de goede zaal (Sportcampus Zuiderpark).

Het was wel leuk om te spelen. Het schieten ging beter dan vorige keer. Alleen het afvangen ging niet goed. Vaak stonden we naar de bal te kijken en niet naar onze tegenstander. Hierdoor kon Die Haghe veel achter elkaar schieten. Ook liepen we vaak niet mee met de tegenstander met verdedigen en waren we vaak te laat. Hierdoor lieten we veel doelpunten door: 25! Maar de aanval ging wel goed: 9 gescoord één meer dan vorige wedstrijd! We keken goed wie het beste vrij stond en gooide dan de bal.

Met de strafworpen was het 3-3, dus we hebben toch nog een beetje gelijk gespeeld:)

Groetjes Tjerk