Fortuna/Delta Logistiek F1 – ODO F1

Zaterdag de eerste (oefen)wedstrijd in de zaal voor de F1, tegen een bekende tegenstander, Fortuna F1. Daar speelden we al 3x tegen dit jaar, waarvan we 1x verloren en 2x wisten te winnen! Iedere keer spannende wedstrijden. Maar zaterdag ging het even anders. Het was de eerste wedstrijd van Anouk als coach! ODO F1 ging fel van start en bracht het uitstappen waarop hard was getraind goed in de praktijk. Daarnaast werden ook veel kansen goed afgemaakt en als de bal niet zat, was het vaak ODO die de van de korf stuiterende bal wist te pakken. Deze keer geen spannende wedstrijd, eindstand werd 20-5 voor ODO, via een ruststand van 11-2. ODO speelde goed, maar Fortuna mistte ook een speler, waardoor ze geen superspeler in konden zetten. Dus in de competitie in de zaal, treffen we vast weer een sterker Fortuna!
Wel ben ik echt super trots op de F1 kids en wel hierom:
Thijmen, om zijn pijlsnelle ontwikkeling, van bloemetjes plukken en vliegtuigen kijken, naar een oplettende speler. Zaterdag onderschepte hij veel ballen vlak bij de korf en wist er 6 (ja, echt 6!!!) te scoren.
Lieke, die met een gekneusde vinger, heel de week niet had getraind en steeds beter dichterbij de tegenstander gaat verdedigen en daardoor meer ballen begint te onderscheppen!
Feline, een waanzinnig schot (gewoon weer 5 scoren), maar dat wisten we al. Maar vooral trots om het proberen te gooien met links en met rechts.
Emma, balonderschepper, aangever, doelpuntenmaker,superverdediger, en Emma is een schoolvoorbeeld van uitstappen en met links en rechts gooien.
en Benjamin, om zijn ontwikkeling als super onderschepper met uitschuif armen.
Zaterdag had ik echt kippenvel!

tot op trainen!

groetjes Jakomijn