Ook ODO F1 is kampioen!

Hey Kampioenen!!!!!
Kampioen dat was F1 eigenlijk al 2 weken, maar zaterdag kon F1 dan ook ongeslagen kampioen worden! Dat moest op zich wel lukken tegen Valto. De vorige wedstrijd werd heel dik gewonnen met 20-2. 20 maken is echt heel knap en dat lukt niet zomaar nog een keer. Het belangrijkste was dan ook goed naar elkaar overgooien, op tijd en aan de buitenkant gooien. Wat hebben jullie al weer veel bijgeleerd de afgelopen weken! Vrijlopen en overgooien gaat veel beter! Valto had ook een truc om goed vrij te lopen. Ze renden snel weg naar de achterlijn en renden dan hard terug om de bal op te halen. Ik vond het zo knap dat we 1x uitgelegd hadden, wat je dan moest doen (niet helemaal mee rennen, maar je tegenstander gewoon opwachten) en jullie voerden dat gelijk goed uit! 20 doelpunten lukte zaterdag niet, maar wel netjes gewonnen met 14-2. Iedereen een doelpunt gescoord, maar veel belangrijker er werd heel goed samengespeeld! Na de wedstrijd hebben we lekker taart gegeten en heeft iedereen een mooie medaille gekregen!
Gefeliciteerd allemaal met het kampioenschap! in de zaal gaan we weer proberen veel te winnen!

groetjes Jakomijn