Maassluis F3 – ODO F3 (4-2)

Het was een drukke korfbalweek voor de F3. Woensdagavond speelden we een inhaalwedstrijd tegen Sperwers. Voor de wedstrijd aten we eerst gezellig met elkaar pannenkoeken en hadden we een hoop lol met tikkertje en in de zandbak spelen. Om zes uur begon de wedstrijd, waarvan we wisten dat het moeilijk zou worden aangezien we de vorige keer 10-1 hadden verloren. Met acht F3 kanjers sterk, Bas deed vandaag voor het eerst mee, begonnen we vol goede moed. Bij Sperwers speelt een hele sterke E jongen mee, maar Aron was voor tweede keer zo dapper om tegen hem te spelen. Wat deed je dat knap Aron, je onderschepte ballen, je stond dicht er op om te verdedigen, je maakte het hem super moeilijk! De wedstrijd begon gelijk op, helaas lukte het ons niet om voor te komen. Met de rust stond het 2-1, heel erg knap van jullie. Er werd heel erg goed verdedigt, goed naar elkaar gekeken en overgegooid en als we een kans hadden werd er goed geschoten. Doordat het zo ontzettend spannend was, weet ik eigenlijk helemaal niet meer wie er nu precies gescoord heeft. De wedstrijd eindigde helaas in 5-6, jullie hebben echt de allerbeste wedstrijd van het seizoen gespeeld, ik ben zo trots.
Zaterdagochtend speelden we onze laatste wedstrijd in Maassluis. We waren moe zag je, het overspelen ging moeilijker, soms vergaten we even te verdedigen, maar dan opeens was er weer een heel mooi treintje en ging de bal in een paar keer overspelen naar de andere kant van het veld. Er waren hele mooie kansen, maar niet elke bal ging er helaas in. Het is ontzettend leuk om te zien hoe knap jullie in 8 weken vooruit zijn gegaan. Er worden mooie ballen gegooid, we kunnen al heel goed verdedigen, iedereen probeert al te schieten en bij een aantal lukt het ook echt om te scoren. De wedstrijd verloren we met 4-2, maar de strafworpen hebben we gewonnen!
Aan het einde van de wedstrijd was er voor iedereen bij ODO een medaille en wat lekkers, omdat jullie zo’n goed seizoen hebben gespeeld. Knap tweede geworden in de poule!
Komende weken trainen we nog een paar keer op het veld en daarna gaan we de zaal in, op naar een nieuw avontuur!

Groeten Barbara