ODO E5 – Avanti/Flexcom E6 (3-7)

Hoi E5 toppers,

Complimenten voor jullie goede spel in de wedstrijd! Ook deze keer hadden we afgesproken om bij het vangen goed te knijpen in de bal, bij het gooien uit te stappen en bij het verdedigen je hand al bij je tegenstander te houden. Deze keer kwam daar nog bij dat we bij het vrijlopen er op gingen letten om via in en uit (bijvoorbeeld) via de paal te lopen. Zo raak je je tegenstander namelijk makkelijker kwijt. En al deze dingen heb ik in de wedstrijd gezien, super knap hoor. Bijvoorbeeld het uitstappen ging al best goed en dan geeft het echt niet dat de bal een keertje verkeerd gegooid wordt. Zolang je maar blijft oefenen op de training en in de wedstrijd gaat dat echt wel lukken! Ook als je met je minder favoriete hand moet gooien 🙂
Verdedigend ging het goed en hielden jullie je hand er goed bij. Wanneer je meekijkt waar de bal is kun je deze soms ook veroveren, probeer maar! Soms moesten jullie even zoeken naar waar je nou precies moest staan om te verdedigen (altijd tussen de paal en je tegenstander hè) en dan schoot Avanti snel, hierdoor hebben zij een aantal keer kunnen scoren. Maar jullie maakten het Avanti ook vaak erg moeilijk om de bal over te gooien door het goede verdedigen.
In de aanval heb ik hele mooie ballen gegooid zien worden en hierdoor konden jullie allemaal wel eens schieten, super gaaf om dat te zien! Met een beetje meer geluk waren er echt meer doelpunten gevallen voor ons!
Jullie hebben een knappe wedstrijd gespeeld en het is leuk om te zien dat jullie in deze weken al zoveel geleerd hebben. Volgende week is alweer de laatste wedstrijd buiten op het veld, hopelijk is het dan weer zul lekker weer. Daarna gaan we trainen en wedstrijden spelen in de zaal, maar dat horen jullie dan nog wel.
Eva nog bedankt voor het invallen, ik vond het leuk dat je even mee deed.
Tot op de training!
Groetjes, Ronald